Roommates

Fields werkt regelmatig samen met partners. Dat kunnen fabrikanten zijn, maar soms zijn het ook andere merken die een product in de collectie missen. De samenwerking heeft altijd een meerwaarde en voegt voor beide partijen iets toe: of aan kennis of aan visie. Plezier staat bovenaan het lijstje!

Lisan Freijsen

Lizan Freijsen

Lizan Freijsen is een gewaardeerde collega textiel ontwerpster. Naar aanleiding van een vraag van de Design District zijn  ze gaan samenwerken: Lizan op de vloer en Marjan in de lucht erboven.

En zie hier het resultaat: gefotografeerd in een industriële omgeving ‘De Brabanthallen’ in ‘s-Hertogenbosch.

Hermeta Locker

Hermeta Locker

Het contact tussen Hermeta en Fields is ontstaan tijdens de Milan Design Week in 2016. Na meerdere gesprekken mondde het in 2019 uit in een samenwerking. De Hermeta locker in 2 uitvoeringen: de WAVE (links) en de TONE (midden) . Beiden gepresenteerd op de Design District in 2019 en is sindsdien in de collectie van Hermeta te vinden. 

Merford Square

Merford Square

In 2018 heeft Fields voor Merford de Square ontwikkeld. Omdat het voor Merford een bijproduct was en Fields meer potentie in de Square zag heeft Fields het ontwerp in haar eigen collectie opgenomen. Vanaf de Milan Design Week 2022 is deze weer bij Fields verkrijgbaar. Informatie op te vragen bij Fields, Marjan Veltkamp.